You, the petitioner
Img 9162

De Iraakse asielzoekers hebben recht op een nieuw bestaan

404 signatures

De hele wereld heeft kunnen getuigen wat er in Irak gebeurt wanneer je voor je rechten op wil komen. De regering schendt publiekelijk de rechten van de mens op een afschuwelijke en gewelddadige manier! De IND blijft Iraakse asielzoekers weigeren en terugsturen. Dit moet nu stoppen!

Petition

We

Dania Al-Obaidi

 

observe

  • dat de Iraakse asielzoekers in Nederland worden al jaren teruggestuurd met de conclusie dat het in Irak veilig is om te wonen en te leven.
  • De hele wereld heeft de afgelopen paar weken kunnen betuigen dat Irak tot op heden zeker geen veilig land is en dat de mensenrechten gemakkelijk en publiekelijk geschonden worden zonder dat er een persoon of een land hier wat aan kan doen!

 

and request

de minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok om de IND te stoppen met het onterecht terug sturen van de Iraakse asielzoekers in Nederland.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2020-02-05 
Lead petitioner:
Dania Al-Obaidi 
Website:

History

Signatures